Om oss

Vilka är vi?

The Nordic Branding Company är ett litet företag baserad i Karlstad i vackra Värmland med 10 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt 5 års erfarenhet av styrelse arbete i olika sportklubbar.

Erfarenhet av att söka produkter för mindre klubbar gav idén till och formade företaget. Genom god kännedom om hur den nuvarande marknad ser ut med omfattande paketerbjudanden för stora företag och klubbar såg vi utrymme och behov av ett företag som behandlar alla försäljningskontrakt med samma respekt, stora som små.

Vi har en tro på att med rätt planering kan väl valda reklamprodukter fungera som perfekt marknadsföring i en värld där det blir allt svårare att dra fördelar av standardmarknadsföring.

Vad erbjuder vi?

The Nordic Branding Company erbjuder en komplett branding lösning. Vi hjälper det minsta företaget att designa allt från logga till webbsida. Vi hjälper företag och organisationer att få de bästa och mest lämpade profilkläder, utrustning och reklamartiklar. Vi vill också erbjuda alla sportklubbar, stora som små att ta del av allt som finns inom sportkläderna, utrustningen och reklamartiklarna.

Vi erbjuder ett av de största sortimenten i Sverige och vi samarbetar till största delen med företag inom den Europeiska Unionen, men vi kan också erbjuda produkter från fabriker i från Fjärran Östern.

Hur arbetar vi?

Vi tänker utanför boxen. Vi anser att ditt märken alltid bör marknadsföras. Vi tror att alla, speciellt anställda är potentiella märkesambassadörer. Att välja rätt kläder, utrustning och reklamartiklar är en förutsättning för lyckad marknadsföring.

Vi anser att välja rätt produkter sker i dialog. Vi strävar efter ett nära samarbete med kunden, då vi tror att öppna diskussioner där samtligas åsikt får utrymme genererar de bästa idéerna. Vi strävar efter att att vara så punktliga som marknaden tillåter i att försäkra er att få produkterna levererade i rätt tid. Gällande sportklubbar så tror vi att även de minsta korpenlagen kan tänka som Premier League så, så klart de också ska ha rätt träningsutrustning utifrån sina önskemål och med sin logga. Vi strävar efter att samarbeta med återförsäljare som accepterar små minimiorder.

Vi finns också tillhands för att rådgivning. Vi vill kostnadsfritt ge klubbar och föreningar värdefull information kring hur de kan generera mer intäkter. Vi tror på att erbjuda varierade, användbara och säljbara produkter som klubbarna i sin tur kan sälja, det finns en begränsning i hur många dyra strumpor en klubb kan sälja!

Viktigast av allt vi värdesätter alla order lika och det viktigaste för oss är att kunden är nöjd!

 

Beställning Tips

Kontakta Oss